top of page
  • ceedromania10

Proiect „Fii Propriul Tău Stăpân” - cursuri antreprenoriale

Actualizată în: 1 sept. 2021

În luna martie 2021 a fost instruită o serie nouă de beneficiari din județul Ilfov in cadrul proiectului "Fii Propriul tau Stăpân".

Cursurile antreprenoriale panificate în cadrul proiectului „Fii Propriul Tău Stăpân” continuă. În luna martie 2021 a fost instruită o serie nouă de beneficiari din județul Ilfov. Instruirea respectă condițiile prevăzute în autorizarea ANC și cuprinde un total de 40 de ore, cu o componentă teoretică și una practică. Cursurile antreprenoriale și examenul acredidat ANC s-au desfășurat online.


ANC gestionează Registrul naţional al calificărilor (RNC) și armonizează reglementările europene cu cele naționale în domeniul calificărilor și recunoașterii acestora pentru creșterea mobilității forței de muncă naționale pe piața europeană, conform tratatului de aderare la Uniune. Diploma obținută în urma examenului susținut în fața comisiei numite de ANC este recunoscută de Ministerul Muncii şi Justiției Sociale şi de Ministerul Educaţiei Naționale, dar și pe piața de muncă a Uniunii Europene.


În cadrul cursului sunt promovate valorile şi principiile fundamentale ale programului „We Care Together” în cadrul căruia este finanțat proiectul „Fii propriul Tău Stăpân” respectiv: buna guvernare, dezvoltarea durabilă, egalitatea de gen.


Foto: Julia M Cameron, https://www.pexels.com/license/

57 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page