top of page
  • ceedromania10

S-a lansat proiectul „Fii propriul tău stăpân”

Actualizată în: 1 sept. 2021

Proiectul „Fii propriul tău stăpân” este susținut prin programul de finanțare „We Care Together”, inițiat de Societe Generale Global Solutions Centre pentru susținerea grupurilor vulnerabile în vederea creșterii șanselor la o viață mai bună și la incluziune socială.

La finele lunii decembrie 2020 a fost lansat, proiectul „Fii propriul tău stăpân” susținut, prin programul de finanțare „We Care Together”, inițiat de Societe Generale Global Solutions Centre pentru susținerea grupurilor vulnerabile în vederea creșterii șanselor la o viață mai bună și la incluziune socială.


Acest obiectiv generos va fi susținut de experiența dobândită de CEED – Romania prin activitățile proprii de sprijinire a educației antreprenoriale și prin colaborare cu celelalte centre din rețeaua internațională CEED. „Fii propriul tău stăpân!” va ajuta 200 de beneficiari din categorii vulnerabile să dobândească abilități și cunoștințe antreprenoriale pentru a-și putea crea propriul loc de muncă prin lansarea unei afaceri. Proiectul se va desfășura pe o perioada perioadă de 12 luni.


Pe lângă sprijinul financiar acordat, Societe Generale Global Solutions Centre se va implica în susținerea proiectului prin activități de mentorat, consiliere a beneficiarilor și împărtășire de experiențe și sfaturi profesionale cu ajutorul angajaților companiei, voluntari în proiect.


CEED – Romania desfășoară în prezent campania de informare și conștientizare organizată pentru a încuraja potențialii beneficiari să se implice în deschiderea unei afaceri și în activități economice, prin antreprenoriat.


Prezentarea importanței antreprenoriatului, a creării de competențe în crearea și conducerea afacerilor, a importanței antreprenorului pentru stimularea creșterii economice prin introducerea de tehnologii, de produse și servicii inovatoare și prin crearea de locuri de muncă, contribuie la creșterea încrederii și a dorinței beneficiarilor de a contribui la dezvoltarea economiei locale.


De la începutul proiectului au participat la sesiunile de conștientizare peste 100 de beneficiari direcți, toate evenimentele de informare și conștientizare desfășurându-se online.


Foto: Andrea Piacquadio, https://www.pexels.com/license/


27 afișări
bottom of page