top of page
Office Building

Programe

DezvoltareTransp.png
CEED DEZVOLTARE

CEED Dezvoltare se adresează antreprenorilor orientați spre creștere care gestionează companii existente. Programul combină ateliere de lucru, instruire cu ocazia evenimentelor organizate în cadrul rețelelor de afaceri și mentorat de la antreprenori de succes, care își împărtășesc experiența cu privire la modul în care și-au construit și dezvoltat afacerile.

ProTransp.png
CEED PRO

CEED Pro se adresează antreprenorilor și managerilor care doresc să crească concentrarea și eficiența în cadrul companiei lor aflată în plină dezvoltare și se concentrează pe strategia de companie, poziționarea de marketing, monitorizarea financiară și provocările organizaționale legate de dezvoltare apărute în cadrul unei companii în creștere.

MarketingTransp.png
CEED MARKETING

CEED Marketing se adresează antreprenorilor care fie nu au, fie au o echipă de marketing fără experiență și acoperă principii clasice de marketing și instrumente de măsurare, explică de ce trebuie făcute cheltuielile de marketing și consiliază cu privire la dezvoltarea planurilor de marketing.

FinanteTransp.png
CEED FINANȚE

CEED Finanțe se adresează antreprenorilor în creștere sau managerilor financiari care doresc acces la capital. Programul are ca scop îmbunătățirea cunoștințelor financiare și a structurii și funcționării financiare în cadrul unei companii.

StartupTransp.png
CEED LANSARE AFACERI

Destinat antreprenorilor care lansează pentru prima dată o afacere, CEED Lansare afaceri oferă cunoștințele și instrumentele de care aceștia au nevoie pentru a lansa o afacere într-un mod facil, dinamic și rentabil. Programul oferă sprijin atât pentru lansarea de produse minim viabile cat și pentru campanii de marketing și optimizarea modelului de afaceri.

EducatieTransp.png
CEED EDUCAȚIE

La cererea clienților CEED oferă soluții personalizate, inclusiv programe de instruire dezvoltate intern. Reunim furnizori de instruire capabili care pot livra cunoștințe în concordanță cu abordarea sa extrem de practică și buna înțelegere a IMM-urilor.

bottom of page