top of page
Office Building

Servicii

CEED este creat din, de către și pentru antreprenori.

CEED se adresează unor categorii sociale diverse – întreprinzători existenți și potențiali, manageri, angajați, persoane din grupuri dezavantajate din mediul urban și rural – care își doresc o pregătire complexă, dar practică, prin servicii de formare, consiliere, mentorat, contacte pentru finanțare și acces la piețe noi.

comunitate.png
COMUNITATE

CREAREA UNOR “ECOSISTEME” DE SPRIJIN 

CEED România oferă întreprinzătorilor posibilitatea de a fi în legătură cu alți întreprinzători care au trecut prin experiențe similare, într-un mediu de încredere. Oferind întreprinzătorilor posibilitatea de a fi în legătură unul cu celălălt și de a-și împărtăși experiențele, le permite acestora să știe că nu sunt singuri și că mai sunt și alții care se confruntă cu probleme foarte asemănătoare. Împreună, întreprinzătorii CEED sunt capabili să-și depășească propriile bariere și să lucreze împreună la dezvoltarea afacerilor și a creării de economii locale puternice, în timp ce sunt conectați la rețeaua internațională CEED.

capital.png
CAPITAL

ASIGURAREA ACCESULUI LA FINANTARE

CEED România construiește o rețea de companii „gata pentru investițiiˮ prin pregătirea întreprinzătorilor pentru capitalul extern, îmbunătățind abilitățile lor de management financiar și ghidându-i către furnizorii potriviți. CEED lucrează cu consultanți financiari, cu comunități bancare/financiare, cu donori, pentru a crește nivelul de informare privind oportunitățile financiare și pentru a accelera viteza cu care capitalul pentru dezvoltare și cel de lucru pot fi acordate. Clienții din rețeaua CEED care s-au calificat, au primit, de asemenea, capital direct de la SEAF pe piețele pe care există ambele entități.

conexiuni.png
CONEXIUNI

DEZVOLTAREA RELATIILOR PRIN MENTORAT

CEED România încorporează suport prin mentorat în structura programelor sale integrate, deoarece oamenii care „au fost acoloˮ, pot oferi perspective neprețuite. De pildă, mentorii în afaceri au experimentat suișurile și coborâșurile, recompensele și frustrările, succesele și eșecurile pornirii și conducerii unei afaceri, putând astfel să le spună întreprinzătorilor că experiențele prin care trec nu sunt noi, ci reprezintă doar o parte a procesului. CEED are un proces riguros de recrutare pentru găsirea și instruirea celor mai buni mentori pentru fiecare piață.

abilitate.png
ABILITATE

CONSTRUIREA APTITUDINILOR PRIN ÎNVĂȚARE „PEER-TO-PEERˮ 
Centrul pentru Educaţie Economică şi Dezvoltare – CEED România  oferă servicii de instruire şi de consultanţă adaptate specificului și nevoilor clienților săi.

bottom of page